Lægning af omfangsdræn og andet dræningsarbejde

Er dit hus eller din kælder fugtig og utæt? Eller har du brug for et omfangsdræn af en anden årsag? Hos Bregnebjerggaard v/Niels A. Nielsen lægger vi omfangsdræn, der kan affugte dit hus, så du undgår fugtskader på sokkel. Etablering af omfangsdræn er altid en god løsning, da det forebygger vandskader og fugtskader. Med et godt dræn får man et sikkert og tørt hjem. Er du i tvivl, om det er nødvendigt med et omfangsdræn, kommer vi gerne og foretager en forundersøgelse. Det gælder alle boligtyper – også etagebyggerier.

Vi udfører etablering af omfangsdræn, markdræning, spuling af dræn og andet dræningsarbejde for private, erhverv og offentlige i Sorø, Næstved, Glumsø og på resten af Sjælland.

Som entreprenør løser vi alle former for entreprenøropgaver – helt fra nedbrydning og sortering af byggematerialer til gravearbejde, kloakering og dræning. Vi kan desuden tilbyde en effektiv maskinpark, der er udstyret med den nyeste og mest moderne teknik, så alle opgaver bliver løst hurtigt og professionelt. Vi har over 20 års erfaring i branchen, så du kan trygt vælge os til at lægge omfangsdræn i dit hjem. Det er altid bedst at få en professionel til at udføre arbejdet, så du ved med sikkerhed, at det bliver udført ordentligt. Ellers kan det nemlig have fatale konsekvenser for din bolig.

Hvad koster omfangsdræn?

Vi lægger vægt på altid at kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris. Uanset om det udelukkende gælder leje af maskiner eller om det også skal dække mandskab til at udføre arbejdet. Prisen på et omfangsdræn afhænger af opgavens omfang, men vi prøver altid, så vidt muligt, at finde frem til en pris, der matcher dine ønsker og dit budget.

Ring her og få en konkret pris på din opgave

Ønsker du mere information om etablering af omfangsdræn eller måske støbning af fundament eller sokkel? Vi står klar til at besvare dine spørgsmål angående priser, muligheder og tidsestimater. Du skal derfor ikke tøve med at ringe eller skrive til os.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 66 90 63 eller e-mail: bregnebjerggaard@gmail.com, så vender vi tilbage lige så hurtigt vi kan.

Kontakt os via kontaktformularen her for at indhente et godt tilbud     ➟

Kontakt os g​ennem formularen herunder for et godt tilbud. Du kan også kontakte os på tlf.: 20 66 90 63 eller bregnebjerggaard@gmail.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Bregnebjerggaard er vi eksperter inden for alle former for jord- og betonarbejde, dræn og snerydning. Er du interesseret i at høre hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os i dag og vi giver et gratis tilbud på din opgave.

Om os

Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores arbejde, som vi udfører for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.​ Kontakt os med jeres opgave og en drøftelse af, hvordan den løses bedst.

Kontakt​

Gyrstingevej 140, 4180 Sorø

Gå til rutevejledning

20 66 90 63

bregnebjerggaard@gmail.com

CVR: 19795195 

​Bregnebjerggaard v/Niels A. Nielsen