Jord- og betonarbejde udføres af professionelt firma

​Hvad enten du skal have gravet ud til et helt nyt hus, eller du blot skal have gravet ud i haven, kan Bregnebjerggaard v/Niels A. Nielsen være behjælpelige. Vi kan levere grave-, jord- og betonarbejde til langt de fleste behov – uanset om det er renovering eller nybyggeri. Vi hjælper primært private, erhverv og offentlige kunder i områderne nær Sorø, Næstved og Glumsø, men kommer gerne over hele Sjælland.

Vores maskiner gør, at det betonarbejde, du bestiller ved os, ikke blot bliver lavet i høj kvalitet – vi udfører også arbejdet nemt og hurtigt. Derudover står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig til den rette løsning, hvis du har en opgave, du ikke helt ved, hvordan skal gribes an. I fællesskab med dig finder vi den helt rette måde at løse opgaven på, så det opfylder dine behov og ønsker.

Hvilket beton-, grave- og jordarbejde kan vi udføre?

Når det kommer til beton-, jord- og gravearbejde udfører vi som entreprenør en lang række opgaver. Det kan bl.a. være:

 • Støbning af betongulv
 • Støbning af fundament
 • Armeringer
 • Støbning af trapper
 • Opbygning af betonvægge
 • Gravearbejde i forbindelse med kloakarbejde
 • Ridebaner
 • Terrænregulering
 • Rørlægning
 • Byggemodning
 • Afrømning af muld
 • Vejarbejde
 • Udgravning til kælder

Vi står gerne for hele projekteringen, når du skal have udført jord-, grave- eller betonarbejde. Når vi udfører vores arbejde, har vi stor fokus på sikkerheden. Vi har erfaringen og kompetencerne til at varetage opgaverne på en sikker og god måde. Vi råder over en stor maskinpark, som bl.a. består af en rendegraver, en 3-tons gravemaskine og minigraver.

Vi er dine solide og pålidelige specialister

Vi har over 20 års erfaring med betonarbejde og sørger altid for at levere et produkt af høj kvalitet. Vi er blandt de bedste i branchen, og det betyder ikke bare, at vi vil levere et solidt stykke arbejde – det betyder også, at vi sørger for at overholde alle aftaler, tidspunkter og retningslinjer. Uanset om det gælder jord-, grave- eller betonarbejde.

Kontakt os i dag og hør mere om betonarbejde

Ønsker du en konkret pris på din opgave? Eller vil du bare gerne høre, om vi kan hjælpe dig med din specifikke opgave? Vi står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have til priser, muligheder, materialer, maskiner osv. Du skal derfor ikke tøve med at ringe eller skrive til os – vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtelse.

Kontakt os og hør mere om betonarbejde på telefon: 20 66 90 63 eller e-mail: bregnebjerggaard@gmail.com, så vender vi tilbage så snart vi kan.

Kontakt os via kontaktformularen her for at indhente et godt tilbud     ➟

Kontakt os g​ennem formularen herunder for et godt tilbud. Du kan også kontakte os på tlf.: 20 66 90 63 eller bregnebjerggaard@gmail.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et uforpligtende tilbud

Hos Bregnebjerggaard er vi eksperter inden for alle former for jord- og betonarbejde, dræn og snerydning. Er du interesseret i at høre hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os i dag og vi giver et gratis tilbud på din opgave.

Om os

Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores arbejde, som vi udfører for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.​ Kontakt os med jeres opgave og en drøftelse af, hvordan den løses bedst.

Kontakt​

Gyrstingevej 140, 4180 Sorø

Gå til rutevejledning

20 66 90 63

bregnebjerggaard@gmail.com

CVR: 19795195 

​Bregnebjerggaard v/Niels A. Nielsen